Candida Jimmy 02

Tips till er utifrån mina egna erfarenheter! Men läs noga igenom allt och testa er fram, det är så individuellt vad man tål och inte tål.

En del av Natures kosttillskott: D-vitamin, parasit komplex, maintenance cleance, kokosnötsolja, chlorella, Mega Omega 3, probiotika kapslar, probiotikapulver, spirulina, astaxanthin. Natures kravmärkta kosttillskott finns också med olika paketlösningar! Preparaten använder jag själv med mycket bra resultat!

För mer information http://www.natureskosttillskott.se/

av Connie

9 svar på ”Natures kosttillskott”
  1. Undrar om man inte får i sej allt man behöver i kosten och frukt man äter varje dag jag har aldrig ätit kosttillskott, har slutat äta karameller eftersom jag är hög i socker äter metformin, men det är nog ändå bra med sånt naturtillskott,

  2. Lars-Ove,livsmedelsverkets råd är att äta 500 gram frukt och grönt om dagen. Det motsvarar till exempel tre frukter och två rejäla portioner grönsaker. Och vi bör välja fullkorn när vi äter bröd, flingor, gryn, pasta och ris. Och fisk gärna två-tre gånger i veckan.

  3. MMm ngt ditåt iaf, Snart, hehe Äter ej ofta kött, men fisk minst 4 gnger i ve, Ibl mer, resten kylling, el ngt köttfärsaktigt el sallad. Men erkänner a godis slinger ner ibl, el ngt gott hembakt ;D

  4. Äter nästan aldrig kött. Men som du skriver Helena, så kan det slinka ner något köttfärsaktigt, Kyckling och fisk blir det desto mer av och till det massor av sallad 😉

    Eftersom jag är dansk så äter jag liksom Lars-Ove dansk rågbröd som jag även gör gröt (ölbröd) på. Mums 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.