01 Piller hela sortimentet A

Natures nya produkter: Natures Kreatin, Natures multivitamin, Natures matsmältningsenzym, Natures pain rx, Natures krom pikolinat. Dessa produkter kan även ingå i olika paketlösningar, eller säljas var för sig!

Genom Jimmys praktik har du nu möjlighet att köpa kravmärkta kosttillskott till bra priser. Jag rekommenderar varmt hans produkter, både jag och hunden äter en del av dem med mycket goda resultat! Så ge dig själv en möjlighet att må bra! Lycka till!
För mer information: http://www.natureskosttillskott.se/

Naturens Kreatin monohydrat:
är ett bra komplement som hjälper kroppens muskelvävnad att lagra kreatin som är nödvändigt för produktionen av adenosintrifosfat (ATP) och utnyttjas av muskelfibrerna under fysisk ansträngning. Kreatin hjälper också till att öka uthålligheten och minskar återhämtningstiden. När ATP-nivåer är uttömda blir musklerna trötta och nivåerna av mjölksyra ökar. För bästa resultat, blanda kreatin med apelsinjuice, druvsaft eller hög kolhydratdryck. Intas före, under och efter träning.

Natures multivitamin: är en kraftig blandning av vitaminer och mineraler. En perfekt blandning baserad på frukt-och grönsaksblandningar med Spirulina gör den till den mest kompletta multivitaminet. Dessutom ingår kraftfulla antioxidanter som grönt te, druvkärnor och röda hallon förutom en imponerande lista av örter och enzymer. Den innehåller viktiga näringsämnen som vitamin C och E samt B-komplex och viktiga mineraler som kalcium och magnesium.

Natures matsmältningsenzym: innehåller 3 viktiga enzymer: lipas, amylas och proteas.

Lipas är ett hormonkänsligt protein som finns i kroppens celler och bryter ner fettsyror.

Amylas är ett enzym som finns i saliven och bryter ner kolhydrater.

Proteaser är en grupp av enzym som tar hand om nedbrytningen av proteinhaltig föda till de mindre byggstenarna aminosyror.

Tillsammans stärker och stöder de hela kroppen och ger en bra matsmältning oberoende av livsmedelsgrupper. Enzymer bryter effektiv ner olika sockerarter, fibrer, proteiner, kolhydrater och fetter. Det fyller en viktig funktion för ämnesomsättning och immunförsvar och hjälper till att öka upptaget av näring från maten.

Enzymer för mage och tarm: Bra vid uppkördhet, minskar inflammationer, fettnedbrytande, motverkar näringsbrist, påskyndar läkning, bra mot fysisk och psykisk stress, bryter ner proteiner som virus och bakterier, minskar jäsning och gasbildning i tarmen.

Natures Pain rx: innehåller MSM, gurkmeja, Ingefära, Bromelain, Grönt te och Holy Basil, Ceradrin, Boswellia serrata, Skullcap, Resveratrol och Berberine HCL.

Användningsområden: Den minskar smärtan och förebygger andra problem på ett naturligt sätt.  Ett riktigt kraftpaket som lindrar reumatisk värk, kronisk ryggont, kronisk huvudvärk, träningsvärk, magbesvär, fibromyalgi, led-och-slemsäcksinflammationer, muskelkramper, halsbränna, gikt, trötthet, blåskatarr, parasiter, idrottsskador, astma, diabetes, slemlösande, kramplösande, allergier, förstoppning, diarré, candida, stärker immunförsvaret. Främjar avgiftning och ökar cirkulation och energinivåerna!

Bromelain t ex. ersätter de enzymer som går förlorade vid matlagningen.

Gurkmeja är ett naturligt antibiotika.

MSM har visat sig kunna hjälpa mot reumatism, magbesvär, muskelkramper, candida, astma, diabetes, halsbränna, blåskatarr, parasiter, allergi, förstoppning, diarré, trötthet, fibromyalgi, hjälper hår och naglar.

Ingefära innehåller antioxidanter, anses även vara bra mot illamående och inflammationer, magbesvär och hjärta.

Grönt te har rikliga mängder nyttiga antioxidanter.

Celadrin eller ”cetyl myristoleate” är en kemisk förening, ett cellulärt smörjmedel  som hämmar inflammationer. är en kemisk förening.

Boswellia serrata är en perenn växt. Den går även under namnet under namnet ”Djävulsklo” men används då som liniment och anses ha en smärtstillande effekt och hindrar nedbrytning av bindeväven. Den har visat sig ha positiva effekter på vissa kroniska inflammatoriska sjukdomar som gikt och reumatism. Även bra mot diarré och astma.

Skullcap är en flerårig ört och har en kramplösande och inflammationshämmande egenskaper. Är bra mot utbrändhet, Parkinsons, epilepsi, kärlvidgande, huvudvärk och migrän, sömnbesvär.

Resveratrol är en antidoxiant och finns i röda druvor och sägs ha positiva effekter så som smärtlindring, uthållighet, bra för blodkärl, diabetes, blodsockersänkande, hindrar håravfall, immunförsvars-stärkande, antiinflammatoriskt, föryngrande.

Berberine HCL finns i roten på Berberis och har visat sig vara bra mot ögoninfektioner, kolesterol, virus, candida, diabetes, bakterier, diarré och parasitsjukdomar, leversjukdomar, hudåkommor, antidepressivt, Alzheimers.

Natures immunsupport: ökar kroppens immunförsvar.  Stor del av immunförsvaret sitter i magen så boosta upp med C-vitamin, E-vitamin, Selen, Graviola, hallonextrakt, grönt te, beta-glukan, curcumin, Cats Claw växt, Vitlök, Koreansk Ginseng, antidoxianten lykopen, flavonoid quercetin/bark av tall, granatäpple, Essiac Tea Complex bestående av indiska Rabarber, kardborre pulver, Grape Seed/druvkärneolja, Svamp Complex  (från Shitake, Reishi och Maitake), prebiotiska ARA-6, Oliv lövsextrakt.

Natures Krom Picolinates: är en mycket bra produkt med många positiva egenskaper. Krom är ett viktigt mineral och spårämne som är nödvändigt för kroppen. De vita blodkropparna behöver det för att t ex kunna bekämpa bakterier och virus. Krom förstärker också insulinets effekt i kroppen och förbättrar upptaget av glukos. Det har även en positiv effekt på kolesterol och blodfetter. Dess metaboliska funktion, dvs att omvandla mat till energi, hjälper kroppen att upprätthålla normala och friska insulinaktiviteter.

Krom för god hälsa: Reducerar blodfetterna, balanserar blodsockernivån, stoppar kolhydrater, reducerar mängden kroppsfett, minskar aptiten och sötsuget, bränner fett, bygger muskler, främjar blodcirkulationen, förebygger kranskärlssjukdom, motverkar trötthet, ger energi, ökar minnesfunktionen och inlärning hos äldre.

OBS! Diabetiker bör rådgöra med läkare innan kromtillskott används.

av Connie

4 svar på ”Natures nya produkter”
  1. Annelie Viita, ibland räcker inte det. Har man mycket inflammationer i tarmen har man extra behov av tillskott av vitaminer och mineraler så som B12 och andra ämnen. Vi behöver 500 gram frukt och grönt per dag, vilket är betydligt mer än vad många äter.

    500 gram motsvarar exempelvis tre frukter och två rejäla portioner grönsaker. Hälften av grönsakerna bör vara fiberrika till exempel vitkål, broccoli, morötter, kålrot eller bönor,

  2. Jag tycker bara att det är slöseri med pengar, för man kan äta rätt och via kosten tillföra det som behövs. Exempelvis räkor eller mörkt surbröd om man har dåligt med selen.
    Men som sagt, vi är alla olika och det är ju bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.