Jimmy preparat Förkylning

Bra preparat så här i influensa och förkylningstider är: Natures Vitamin D3, Natures Astaxanthin, Natures multivitamin, Swanson Zinc Picolinate.

Källa: Natures kosttillskott

Kosttillskotten kan även köpas separat. Tips utifrån mina egna erfarenheter! Men läs noga igenom allt och testa er fram, det är så individuellt vad man tål och inte tål.

Natures Vitamin D3: utvinns ur fett från fårull. D vitamin bildas i kroppen med hjälp av solen. D vitamin behövs för att lagra kalcium i skelett och tänder. Ett tillskott av vitamin D3 kan behövas under vinterhalvåret eller om man har brist på det. D vitamin brist kan leda till tex benskörhet och nedstämdhet.

Används med fördel tillsammans med Natures Spirulina för att främja ett starkt immunförsvar.

Källa Illustrerad Vetenskap: Vitamin D är nyckeln till kroppens försvar. En rad upptäckter visar nu att D-vitamin är avgörande för hälsan. Cancer, diabetes, MS, depression och barnlöshet kan uppkomma som en följd av brist på D-vitamin. Nyligen har forskare upptäckt att ­immunförsvaret inte kan aktiveras utan D-vitamin. Därmed har vitaminet tre centrala funktioner: reglering av immunförsvaret, reglering av cellväxten och reglering av hormonbalanser

Natures Astaxanthin: innehåller endast Astaxanthin och Spirulina extrakt. Inga tillsatser. Astaxanthin är en av dom kraftfullaste antioxidanerna som finns. Spirulina extraktet kommer från ekologisk Spirulina.

Astaxanthin är 500ggr mer potent än Vitamin E. 65 ggr starkare än vitamin C.

Innehåll: 500mg varav 3mg Astaxanthin.

Rek intag: 1-2 kapslar dagligen.

Natures Multivitamin: är en kraftig blandning av vitaminer och mineraler. En perfekt blandning baserad på frukt-och grönsaksblandningar och Spirulina gör den till en komplett multivitamin. Dessutom ingår kraftfulla antioxidanter som grönt te, druvkärnor och röda hallon plus en imponerande lista av örter och enzymer. Den innehåller viktiga näringsämnen som vitamin C och E, B-komplex vitaminer och viktiga mineraler som bl.a kalcium och magnesium.

Zink Pikolinat: Få ut det mesta av ett zinktillskott med Zinc Picolinate! Forskning visar att kroppen kan lättare absorbera zink när den är kelaterad till pikolinsyra, vilket gör det till ett naturligt val för immunförsvaret, prostata underhåll, god syn, och mer. Vårt Zink Picolinate ger 22 mg.

Viktigt mineral för syn, prostata och immunförsvar.
För hår, hud och naglar.
Hög absorption.
Innehåll: 60 kapslar på 22mg.

Rek Intag: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Övriga ingredienser: Mikrokristallin Cellulosa(plantfiber) och Gelatin.

 

av Connie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.