Jimmy preparat Candida

Effektiva kosttillskott från Natures mot exempelvis Candida: Ekologiskt Kelp, Natures Spirulina, Natures Clorella, Natures MSM, Natures Kokosnötsolja kapslar, Natures Parasitkomplex.

Kosttillskotten kan även köpas separat. Tips utifrån mina egna erfarenheter! Läs noga igenom allt och testa er fram, det är så individuellt vad man tål och inte tål.

Källa: Natures kosttillskott.

Kelp
: pulver från Starwest Botanicals är ett enkelt sätt att tillföra jod. Lös upp i vatten eller i din smoothie. Sköldkörteln är ett organ som behöver jod.

Innehåll: 453g ekologiskt Kelp pulver.
Rek intag: 1 tesked (ca 5gram) dagligen.

Spirulina: Spirulina Platensis är en sötvattensalg som odlas i öppna bassänger. Natures Spirulina är 100% ekologisk och är Kravmärkt. Certifierad av bl.a Naturland i Tyskland. Spirulina anses ha mest naturligt protein av all mat.3 ggr så mycket som tex kött. Spirulina är därför ett bra tillskott till vegetarianer/veganer.

Används bl.a för:
stöder ett normalt immunförsvar
energinivåerna
dålig andedräkt och kroppslukt
viktkontroll

Innehåller naturligt förekommande, bl.a:

Klorofyll, de essentiella fett- och aminosyrorna, b-complex och många andra lättupptagliga vitaminer och mineraler.

Dosering: Underhållsdos ca 5-10g. Som en kur 10-20g. Börja med halva dosen första veckan. Reaktion som illamående och huvudvärk kan förekomma första dagarna som en utrensning. Sänk dosen och öka sakta när reaktionen försvunnit.

Natures chlorella: är en sötvattensalg som odlas i öppna bassänger. Natures Chlorella är 100% ekologisk och är Kravmärkt. Den är certifierad av bl.a Naturland i Tyskland. Natures Chlorella har en krossad cellvägg och därför ett optimalt upptag av näringsämnen. Chlorella är en av naturens rikaste källa av klorofyll. Innehåller 60-65% protein och är således bra för vegetarianer/veganer.

Används bl.a för:
stöder ett normalt immunförsvar
energinivåerna
dålig kroppslukt
avgiftning
candida
dålig andedräkt
normalt järnvärde
detox
balansera normalt blodsocker
göra kroppen basisk

Innehåller naturligt förekommande, bl.a: Klorofyll, chlorella extrakt, de essentiella fett- och aminosyrorna. Folsyra, järn, karotener och många andra lättupptagliga vitaminer och mineraler.

Dosering: Underhållsdos 4-5g dagligen, som en kur 10g eller mer. Börja med halva dosen första veckan. Reaktion som illamående och huvudvärk kan förekomma under dom första dagarna som en utrensning. Sänk dosen och öka sakta när den reaktionen försvunnit.

MSM: är en förkortning av MetylSulfonylmetan och innehåller organiskt Svavel som är livsnödvändigt för kroppen. Det är en mineralförening som finns naturligt i våra celler.

Svavel finns i bla muskler, tänder, ben, brosk, hår, hud och naglar.

Användningsområdena är många:
För smärtor i muskler och leder
Minskar träningsvärk
Minskar fria radikaler
Främjar energinivåerna
Till hud, hår och naglar

Innehåll: 100% Msm, inga tillsatser finns.

Rek intag: Börja med 1-2 gram/dag. Öka sedan successivt till 5-10 gram/dag. Blandas med varmt eller ljummet vatten. En dos msm håller i sig i ca 12 timmar så därför är det bra om man tar en dos morgon och kväll.

Natures kokosnötsolja i kapslar: för dig som vill ha ett enkelt sätt att få i dig det nyttiga fettet från kokosnöten.

Övriga ingredienser: Gelatin, medium chain triglycerider(från kokosnöt), veg glycerin och destillerat vatten.

Natures Parasit Komplex: är en unik sammansättning av olika örter och växter som är verksamma mot just parasiter. Många av oss går och bär på det utan att veta om det. Vi kan ha diffusa besvär och även vanliga åkommor som kan härstamma från parasiter och exempelvis candida.

Natures Parasit Komplex är en stark blandning som ska tas som en kur på 10 dagar. Repeteras efter ca 2-3 veckor om det skulle behövas.

Övriga ingredienser: Gelatin, veg magnesium stearate, rismjöl och veg stearinsyra.

av Connie

3 svar på ”Natures kosttillskott mot parasiter exempelvis Candida”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.