Förbjud fyrverkerier!

Fyrverkerier borde ligga i samma kategori som vår nationella säkerhet! fyrverkeribranchen-02

Jag har fått nog av ignorans vad det gäller fyrverkeriet och smällare! Problemet är att vi tillåter för mycket likgiltighet, det är en av anledningarna till att vi misslyckas med förändringar! Om det är folks okunskap eller dåraktighet det vill jag låta vara osagt! För att lösa problemen måste hela samhället ändra attityd. Men förändringar gör ont! 

Och det är inte MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) eller kommunens roll att avgöra frågan om fyrverkerier överhuvudtaget ska få säljas och att användas av allmänheten. Det är en politisk fråga och bestäms i riksdagen genom stiftande lagar.

Vi utsätts konstant för alla möjliga miljögifter så varför utsätta sig för fler kemikalier? Sätt en punktskatt på otyget! Värna om miljön, engagera dig och ställ miljökrav! Väck ett ärende! Påverka din och andras situation och lämna medborgarförslag, för då måste det diarieföras och behandlas. Och ju fler som gör det desto bättre! 

Och föräldrar måste börja ta ansvar och sluta handla smällare till sina barn! Det är bedrövligt, många begriper inte att det är langning de håller på med! Våga ta ställning mot denna skadliga verksamhet! För så länge det finns folk som fortsätter köpa smällare och fyrverkerier och langar till barn så tar det här aldrig slut! Titta in på SMÄLLUPPRORET där kämpar de för djurens bästa!

Nu finns det smällfria zoner för skotträdda hundar! Ta in på flyghotell med din rädda hund, eller be om att få parkera bilen eller husbilen på hotellparkeringen. Där erbjuds man en garanterad smällfri nyårsafton! På flygplatser råder nämligen förbud mot fyrverkeripjäser och smällare av flygtrafikskäl. Det bästa med detta är att det krävs tillstånd för att avfyra raketer närmare än tio kilometer från en flygplats!

Min hund Vilma blev skrämd då någon kastade en stor smällare precis intill henne förra året till nyår. Hon får Valeriana det börjar jag med c:a en vecka innan nyår som jag köper hos Natures kosttillskott. Det kombinerar jag med Zylkéne som man köper här

Här kan du läsa om: Flyghotell

Boka fyrverkerifritt hotell hos: Agria

Titta in på: Smällupproret

MSB: Här kan du läsa om reglerna

MSBMyndigheten för samhällsskydd och beredskap

Motion till: Sveriges Riksdag

Vägar att påverka: Handbok

MSB: Fyrverkerier som får använda utan tillstånd

Det här inlägget postades i Djur, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Förbjud fyrverkerier!

 1. Jenay skriver:

  I’m so glad I found my sooituln online.

 2. Veiken skriver:

  Det var ett tag sedan du bloggade ser jag! Dags att sätta igång igen??
  Kan inte kommentera med min adress veikenpunktse

 3. CharlesMelia skriver:

  hOur company provides supreme quality general health products. Take a look at our health contributing portal in case you want to look better. Our company offers safe healthcare products. Take a look at our health contributing site in case you want to feel healthier. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health site in case you want to look better with a help of general health products. Our company provides a wide variety of health and related products. Look at our health contributing website in case you want to strengthen your health. Our company offers herb-based health products. Look at our health contributing site in case you want to improve your health. Our company offers a wide variety of non prescription products. Visit our health website in case you want to to feel healthier with a help general health products.
  Our company offers herbal non prescription products. Take a look at our health contributing site in case you want to strengthen your health. Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Visit our health site in case you want to to feel healthier with a help of health products. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health website in case you want to feel better with a help generic supplements. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health portal in case you want to to feel healthier with a help health products. Our company provides supreme quality supplements. Look at our health contributing website in case you want to strengthen your health.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.