Fyrverkerier borde ligga i samma kategori som vår nationella säkerhet! fyrverkeribranchen-02

Jag har fått nog av ignorans vad det gäller fyrverkeriet och smällare! Problemet är att vi tillåter för mycket likgiltighet, det är en av anledningarna till att vi misslyckas med förändringar! Om det är folks okunskap eller dåraktighet det vill jag låta vara osagt! För att lösa problemen måste hela samhället ändra attityd. Men förändringar gör ont! 

Och det är inte MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) eller kommunens roll att avgöra frågan om fyrverkerier överhuvudtaget ska få säljas och att användas av allmänheten. Det är en politisk fråga och bestäms i riksdagen genom stiftande lagar.

Vi utsätts konstant för alla möjliga miljögifter så varför utsätta sig för fler kemikalier? Sätt en punktskatt på otyget! Värna om miljön, engagera dig och ställ miljökrav! Väck ett ärende! Påverka din och andras situation och lämna medborgarförslag, för då måste det diarieföras och behandlas. Och ju fler som gör det desto bättre! 

Och föräldrar måste börja ta ansvar och sluta handla smällare till sina barn! Det är bedrövligt, många begriper inte att det är langning de håller på med! Våga ta ställning mot denna skadliga verksamhet! För så länge det finns folk som fortsätter köpa smällare och fyrverkerier och langar till barn så tar det här aldrig slut! Titta in på SMÄLLUPPRORET där kämpar de för djurens bästa!

Nu finns det smällfria zoner för skotträdda hundar! Ta in på flyghotell med din rädda hund, eller be om att få parkera bilen eller husbilen på hotellparkeringen. Där erbjuds man en garanterad smällfri nyårsafton! På flygplatser råder nämligen förbud mot fyrverkeripjäser och smällare av flygtrafikskäl. Det bästa med detta är att det krävs tillstånd för att avfyra raketer närmare än tio kilometer från en flygplats!

Min hund Vilma blev skrämd då någon kastade en stor smällare precis intill henne förra året till nyår. Hon får Valeriana det börjar jag med c:a en vecka innan nyår som jag köper hos Natures kosttillskott. Det kombinerar jag med Zylkéne som man köper här

Här kan du läsa om: Flyghotell

Boka fyrverkerifritt hotell hos: Agria

Titta in på: Smällupproret

MSB: Här kan du läsa om reglerna

MSBMyndigheten för samhällsskydd och beredskap

Motion till: Sveriges Riksdag

Vägar att påverka: Handbok

MSB: Fyrverkerier som får använda utan tillstånd

av Connie

7 svar på ”Förbjud fyrverkerier!”
 1. Det var ett tag sedan du bloggade ser jag! Dags att sätta igång igen??
  Kan inte kommentera med min adress veikenpunktse

  1. Hej, det har du rätt i. Och nu har jag uppdaterat min kamp mot candida. Hoppas du har det bra så här i coronatider. Kram.
   /Connie

 2. hOur company provides supreme quality general health products. Take a look at our health contributing portal in case you want to look better. Our company offers safe healthcare products. Take a look at our health contributing site in case you want to feel healthier. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health site in case you want to look better with a help of general health products. Our company provides a wide variety of health and related products. Look at our health contributing website in case you want to strengthen your health. Our company offers herb-based health products. Look at our health contributing site in case you want to improve your health. Our company offers a wide variety of non prescription products. Visit our health website in case you want to to feel healthier with a help general health products.
  Our company offers herbal non prescription products. Take a look at our health contributing site in case you want to strengthen your health. Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Visit our health site in case you want to to feel healthier with a help of health products. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health website in case you want to feel better with a help generic supplements. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health portal in case you want to to feel healthier with a help health products. Our company provides supreme quality supplements. Look at our health contributing website in case you want to strengthen your health.

 3. How to proceed on my bday and I need suggestions?

  I’m going to be 23 in two weeks. I also have no close friends and
  gf. I’ve no existence play computer games nearly everyday for
  past a decade. Last year bday was a blast because I
  visited vegas but come early july I’ve did absolutely nothing
  and no in your free time careers. Help I want suggestions.
  How about being of assistance? Look for a Habitat for Humanity
  project, or a soup kitchen, and volunteer. Search for a friend or relative who
  is lonely and can’t get out. Become familiar with some individuals you’ve never fulfilled
  before, and make it your objective to learn one interesting thing about all of them.
  Take your dog (and if you don’t have got one, borrow one) for a good long hike
  (take a backpack, treats, water, a container, and poop bags.

  Go join a library cards and check out some books.
  Search for a low-cost or free of charge museum you’ve never visited before.
  Check out your local college/university; they often times have unique exhibits, lectures, or recitals
  that are free of charge or very low cost. All
  the best.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.