Att använda bilder och texter

Det finns en upphovsrättslag, så om om du vill låna eller använda mina bilder eller texter så fråga först, samt ange källan och varifrån du tagit materialet! Om du inte gör det kan folk få för sig att det är du som har tagit bilderna.
Kontakta connie@tornevall.se

Klagomål på bilder
Har du sett något som du anser inte hör hemma här kontakta mig personligen och tala om dina synpunkter till connie@tornevall.se

Observera att inga av de bilder som laddas upp på den här bloggen används i syfte att kränka. Därför vill jag även passa på att hänvisa till:

http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/publicering-pa-internet/

Du kan också läsa fotosidans text här, om vad som normalt sett får och inte får fotograferas.

2 svar på ”Att använda bilder och texter”
  1. Sökte och fann dig. En gång hade vi kontakt med varandra och skrev på poeter.se där jag sökt dig men inte fann dig Connie.
    Du hade ett så mustigt sätt att skriva din poesi så att jag åtrådde varje ord och mening, så att jag kände att jag var nära dig.

    1. Hej Semper fi. Jag är fortfarande kvar på poeter.se. Tack för din respons på mina texter. Jag har haft en lång nedgångsperiod och tappade helt lusten för att skriva. Men kanske kan jag komma igång igen, dina ord ger mig inspiration till att fortsätta skriva. Hälsningar Connie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.