Jag är ingen expert utan refererar endast till mig själv!

Detta är en fortsättning och uppdatering från texten som skrevs 2014.

Så här ser jag ut 2020-11-10

2020-11-10 Här kommer en ny uppdatering. Tyvärr har jag hamnat i en svacka och ska nu göra en detox för att må bättre. Har mått dåligt både psykiskt och fysiskt under en längre tid. Och nu har jag nästan fallit tillbaka i gamla spår igen. För ett år sedan hittade vi mögel i huset och sen kunde jag sätta en del av de diffusa symtomen jag gått runt med i samband med möglet. Och kanske även amalgamförgiftning eftersom jag för ett år sedan även fick sanerat de sista tänderna från amalgam.

Jag vände mig till en homeopat och fick veta att de diffusa symtom kunde tyda på tungmetallförgiftning. Nu ska jag detoxa under en månads tid till att börja med. Jag går efter ett schema.

Efter en månad byter man ut innehållet i detoxen, det är viktigt att det blir variation. Vad det blir sen vet jag inte riktigt, jag behöver ta en sak i taget. Jag har som en hjärndimma, och har svårt att tänka. Men jag försöker hålla humöret uppe. Humorn är en livsnödvändighet!

2020-04-28 Det är många som hört av sig och ställt frågor om hur det har gått. Så här kommer en uppdatering: Jag är ingen expert utan refererar endast till mig själv och min kamp mot candidan.

Det har varit en balansgång, det har gått upp och ner: Jag har haft värk, humörsvängningar, sår i munslemhinnan, urinvägsinfektioner, klåda på kroppen, utslag, astma, huvudvärk, synrubbningar, svettningar, illamående, gaser och uppsvälldhet, diarré, förstoppning, dimhjärna (trött, utmattad), sockersug, muntorrhet, vit beläggning på tungan, kliande hud och yrsel. Jag fick en helveteshosta 2017 som höll på i mer än 1½ år. Till slut fick jag hjälp av en homeopat när det varit som värst.

Just nu har jag lyckats hitta min väg ut ur mardrömmen, men jag vet att det inte är över för candida kan plötsligt blossa upp igen. Men nu har jag redskapen!

Så här såg jag ut 2020-04-28
Vi lever i ett sockersamhälle, så om man slarvar det minsta lilla med kosten så är risken att candida kommer tillbaka! Man måste göra en radikal kostomläggning och en mycket strikt diet på minst två månader eller längre. Jag lyckas hålla den borta genom att inte äta socker, gluten och laktos.

Bäst är att välja basisk kost. Candida liksom all slags svamp trivs i en syrefattig och sur miljö. Man kan köpa indikationspapper (kan köpas på hälsokosten) för att hålla koll på hur sur man är.

Vill du läsa hela texten, kan du fortsätta göra det på https://connie.tornevall.net/2014/10/valdtagen-av-candida-albicans/

av Connie

Ett svar på ”Våldtagen av Candida albicans – Uppdatering 2020”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.