Legalt slaveri

2011-08-20 Grävskopa

Det är alldeles för lätt att bete sig illa mot varandra, och inte blir det bättre av att Reinfeldt beter sig som om väljarna inte är värt skiten under skorna. Allt handlar om pengar, det verkar bara finnas mallar för den lönsamma individen.

Vi har ”Rot-och-Rut-avdrag” för att få hjälp med hushåll och bil. Men inget för att sköta om våra slitna kroppar! Är det inte dags att Reinfeldt tar sitt ansvar och ger oss ”Bot-avdrag” för slitage av våra kroppar? På så sätt skapar han riktiga arbetstillfällen i stället för låta företagen sko sig på FAS 3:are.

Nej i stället tillverkar han ett legalt slaveri som börjar likna ”Herrskap och tjänstefolk”! Sjuka människor jagas och snart kräver han att man gräver upp de döda så de kan stå till samhällets förfogande!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Legalt slaveri

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.