Så här ser det ut där jag är:

Höst aster 00

Höstastern lyste med sina vackraste färger

Höst kastanj

Kastanjen hade ett ovanligt glatt leende idag.

Höst våra skuggor a

Luckys och min skugga lekte tafatt.

Till trissen: http://fototriss.blogspot.se/

 

av Connie

70 svar på ”Höstvandring”
  1. Hej och tack KajsaLisa! Vi har inga sådana träd i närheten så jag fattar inte var det kom ifrån, men det hade blåst dagen innan. När jag kom ut i dag låg det ett löv i balkonglådan och bara väntade på att bli fotograferad. Jag rätade till det lite så det inte skymde mina astrar 😉

 1. Originellt med det lilla leendet där! Det unika med dina bilder är just att de är fantasifulla och oftast påhittiga. Skuggbilden är finessig och färgerna är höstiga. Bra jobbat! 🙂

 2. Härligt landskap ni skuggade i! Jag gillar kompositionen i den första! Det känns inte som höstfärger (eller rättare sagt, jag känner inte att lila är en höstfärg) men det är ju höstastrar och de blommar på hösten så visst är det en höstfärg även ifall det inte är den vanligaste höstfärgen! :O)

  Ha en skön söndag!

 3. En lite annorlunda, men fin triss! Jag älskar kastanjer – mest dom som går att äta! Varma kastanjer i en påse, som har inhandlats i ett stånd, där försäljarens andedräkt ryker i kylan. Oj, vilken nostalgitripp jag fick! 🙂

 4. Kul med tre helt olika bilder och min egen skugga funderade jag också på att fota, den dök ju upp hela tiden 🙂 Skuggbilden är min favorit i din triss, härligt med det höstiga landskapet och verkligen häftiga skuggor.

 5. Trevlig, lite annorlunda vinklad, triss 🙂
  Länka gärna till din blogg på din G+ -sida. Det är dit man kommer när man klickar på ditt namn i kommentaren … och därifrån blir det ett detektivarbete. Ett kärt sådant, men dock 🙂

 6. Hahaha! Den trissen gillar jag verkligen. Rolig och kreativ. Å visst är skuggor suveräna – man blir genast 1,95 meter lång;-)

 7. Kul och lite annorlunda höstbilder och jag gillar särskilt kastanjekompositionen. Det gäller att ha fantasi och kunna använda den kreativt :)!

 8. Men vilken härlig triss, gillar första bilen med lövet bland astrarna, så fint. Skuggor är alltid roliga att lika med och mittenbilden….kanon! Kul med variationen. 🙂

 9. Tack för kommentaren på mina trissbilder. Vad glad jag blev!
  Och tack för din roliga presentation av dig själv. Så härlig, jag skrattade och log och blev varm i hjärtat. Du verkar vara en underbar person!
  Dina höstbilder är ju helt underbara de också! Me like!!
  Ha det gott bland löven!

 10. En oerhört rolig triss! Jag tycker om lövet bland blommorna. Kastanjen är rolig och den långa skuggan är kanonfin. Tack för kommentarer på min blogg och hoppas du får en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.