KYRKAN 09
Lördag natt åkte jag och sonen till kyrkogården i Kropp i Helsingborg för att fotografera kyrkan där. Inget märkvärdigt alls, vi är två helt normalpuckade nattugglor som gillar att fotografera! Men det vet ju inte grannarna i området, de såg bara två svartklädda personer med ficklampor som de trodde var på väg att bryta sig in i kyrkan med var sin kamera i högsta hugg!

Men jag förstår dom, jag inte rädd för de döda däremot för de levande! Vi var kanske en aning högljudda, men det var mest för att skrämma bort inkräktare (ej de döda) om de skulle våga sig fram. Och vi hade ju våra vapen med, kamerastativen är inte att leka med.

När vi såg att tidningsbudets bil började cirkulera i området förstod vi att någon var ute efter ett scoop, men det tänkte vi inte alls bjuda på! När vi lite senare svängde ut på stora vägen igen, stod bilen där och lurpassade på oss som en jävla paparazzi!

av Connie

3 svar på ”Ingen död kropp i Kropp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.