Det där med egentid är ett känsligt ämne, till och med provocerande! En del går ständigt runt med dåligt samvete över att vilja ha egentid. Men vad är egentligen egentid? En ensam promenad? Eller när du sitter och bajsar på toaletten? När du äter? När ungarna sover? Eller när du är med kompisarna? Försummar vi rent av våra barn när vi kräver ”egentid”?

Men nu blåser det nya vindar! Den unga generationen, dvs barnbarnen håller på att skapa en ny trend. De vill också ha egentid, men för dem handlar det om något helt annat! Jag älskar när de tar egna initiativ! Barnbarnet Malte är en härlig företagsam 8 åring med egna idéer om hur han vill ha det. Och nu ville han ha egentid med mig och Vilma! När jag kom för att hämta honom hade han packat ner kakor, saft och ett äpple! Hur som helst, det blev en oförglömlig eftermiddag!

Det kallar jag för egentid!

01 Malte med Vilma och jag 02Barnbarnet Malte med Vilma i knät, bjöd på kakor till fikat!

03 Malte jag och Vilma mobilen 01Vi tar en selfie!

03 Malte med Vilma 03Malte och Vilma myser!

00 Malte och Vilma brottas
Lite brottning!

07 Malte och jag 03Det var jobbigt, så vi tar en fikapaus igen!

06 Malte klättrar i plomminträdet 02
Och så lite motion efter alla chokladbollar och dammsugare!

10 Malte lär vilma stå stillMalte lär Vilma agility!

05 Malte jag och Vilma mobilen 02Tröttsamt så vi tar en fikapaus igen!

08 Malte och jag skypar 01När Malte åkt hem så skypade vi ett tag!

av Connie

Ett svar på ”Egentid?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.