Paradiego

Jag föddes den 1 April, till vänster om dasset i den lilla skärgården i Parodi-ego. Alla sa att jag var ett Aprilskämt och att Påskharen var min pappa. Min mamma var en ”Rapp höna” som brukade rappa på stans inneställen.

Det var minus 40 grader ute och det blåste 75 sekundmeter. Det var mitt i rusningstrafiken och mina föräldrar fick springa 500 meter samt 3 centimeter för att nå fram till den lilla sjukstugan bakom dasset.

Jag började skriva redan som litet barn. Jag hittade en gammal skolåda där det stod ”Made in Japan” på, det gav mig inspiration. Och jag lyssnade ofta och gärna på äldre, mest gillade jag deras storgräl. Ur denna källa fanns hur mycket som helst att ösa ur!

Mitt liv är fyllt av motgångar. Det är inte bara den ena saken efter den andra, det är samma jävla sak hela tiden! Jag minns en gång då vårt kylskåp fick köldskador eftersom det var så fruktansvärt kallt ute.

Jag är tidigare publicerad i Kalle Anka, Aftonbladet, lokalpressen, samt playboy (5 gånger) och numera även på Facebook med allt vad det innebär. Har också intervjuats och medverkat i lokalradion (55,0 MHz). Jag har även läst egna dikter för kungen på slottet.

Beträffade min utbildning så började jag som ståuppare på lekis och dagis. Har gått 9-årig skogsmulleskola, 3½-årig fuckskola samt söndagsskola (har gått om två gånger pga. dåligt uppförande.)

Kom gärna med synpunkter på mitt skrivande! Jag kan ta vad skit som helst från folk. Jag är lugn som en filbunke, även om jag skulle vilja slita halsen av vederbörande!

Vad jag framför allt vill åstadkomma med mitt skrivande är så mycket skit som möjlig till behövande. Och till mina fans hoppas jag att jag på något sätt fört detta poetiska pladder vidare.

av Connie

2 svar på ”Parodi-Ego”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.