Hej igen, kul att du tittade förbi! Min dörr står alltid öppen! Ny triss som denna gång handlar om att vara djurisk.

00 GrisConnie

Visst ser jag ”pig” ut.

01 Djuriskt insekter

Flugbagge-paret höll gång i den brutalt stickiga tisteln! Deras åtrå var som en eldsvåda.
Han var snabb, hon rasande!

04 Djuriskt Rasmus och kaninen ligger

Radarparet Rasmus och Pajas!

av Connie

44 svar på ”Djurisk triss”
 1. Ha, ha! Den första bilden är verkligen pig! För att inte tala om den andra. Radarparet ser ut att ta det lite lugnare, men jag gissar att de kan busa rätt så hett de med?

 2. Fina bilder. Macrot är häftigt. Bilden på vännerna är jättefin. Roligt att en kanin och en hund kan vara så fina vänner. Ha en skön söndag!

 3. Hahaha 🙂 Första bilden kom som en överraskning efter alla bilder jag sett på djur innan. Nu blev det mer åt det djuriska hållet. Macrobilden var ju så fin i skärpa och färger. En sådan där bild som får mig att återigen påminna mig om att byta objektiv på kameran ibland, och framför allt att använda systemkameran och inte mobiltelefonen…

 4. Helt fantastiskt bra andra bild! Om han var snabb, så var du snabbare! Att vara snabb brukar alltid få mej darrhänt, men inte du! Knivskarp skärpa och nära macro! Makalöst!

 5. Dagens skratt, den första bilden är för festlig och insekternas intima liv har jag inte skärskådat på så nära håll och till sist en liten avrundning med söta hundar 🙂

 6. Tänk vad härligt det ser ut när två olika djur kan samsas så! Vi har haft en katt och två hundar samtidigt, och det gick alldeles utmärkt, bara katten fick bestämma, och det fick han

 7. Din första bild är för rolig 🙂 och den andra bilden är otroligt skarp. Gillar förstås också dina fina djur. Härlig triss.
  Måste också passa på att tacka för dina fina ord på min blogg. Jag blir verkligen jätteglad och är också väldigt glad över den fina stämningen som verkar råda mellan alla fotobloggare.

 8. Kunde inte låta bli att asgarva åt ettan! Vilken perfekt redigering på det nyllet;-)
  Tvåan trodde jag var kackerlackor, yuck, så den bläddrade jag förbi, trots att bilden är mästerlig!
  Å trean är ju så himla mysig!
  Toppen triss!

 9. hihihi… första bilden är verkligen kul! jag sitter här och fnittrar så gubben undrar vad jag håller på med. en väl spridd triss över allt djuriskt!
  aino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.