Veckans trisstema är Hårt. Här kommer mina bidrag!

TRISS 01 A
Lucky använder en hårdför teknik . Kör bil bättre än matte.
TRISS 03 Stentuff omgivning.
Stentuff omgivning.

 

TRISS 02
Och vid väggen står cykeln kvar, omsluten av en isig kontur. Hänvisad bara till sig själv.

av Connie

84 svar på ”Veckans triss”
  1. Hej Britten! Tack snälla för kommentaren! Så roligt att du hittade hit och delade med dig av vad du tycker! Önskar dig en fortsatt skön söndag!

  1. Hej Linnéa! Kul att få höra vad du tycker! Jag älskar själv snö-och-is-formationer! Ja att fotografera överhuvudtaget är otroligt roligt!

  1. Hej Kerstin, tack så hemskt mycket för dina synpunkter! Det inspirerar mig verkligen att fortsätta med fotografering!

 1. Ha ha ha det ser ju jättekul ut den första bilden med din hund!!! Men akta dig annars blir den kanske som mina bilar som befinner sig på bilkyrkogården. Du den sista bilden är jättebra!!!!

  1. Hej Agnetha, roligt att du tittade förbi! Hahaha, Lucky är med på allt, hon är Skånes värsta bilförare 😉

  1. Hej KajsaLisa, vad glad jag blir! Jättetrevligt att du tittade förbi och så roligt att att höra dina kommentarer!

  1. Hej Illhertz! Så kul att du tittade förbi, niger och tackar! Roligt att höra dina kommentarer. Det man själv gillar brukar ibland inte stämma med vad andra tycker, det är det som gör det så spännande!

  1. Hej Matfarbrorn! Tack så hemskt mycket för din kommentar! Hunden är min mentor, hon som hjälper mig att hålla fötterna på jorden!

  1. Eliasbeth, jättemycket tack! Cykeln hade stått på bruket under lång tid, ingen såg den förrän naturen gav den en hjälpande hand!

 2. Asgarvar åt ettan, den är helskön!
  Inget fel på den stentuffa inramningen i tvåan heller.
  Å trean ser ut som tagen ur en skräckfilm, bilden är suverän!
  Toppen triss å tack för titt-in hos mig:-)

  1. Hej BP, jättekul att du tittade förbi mitt krypin! Jag uppskattar verkligen dina humoristiska kommentarer! Tack för dina otroligt roliga kommentarer!

  1. Pumita, det är skönt med en egen chaufför. Cykeln stod där hela vintern, en kväll stod den där och huttrade i vintermörkret!

  1. Ma, jag niger och tacka så mycket! Cykeln jobbar på bruket, den skjutsar min man fram och tillbaka inom området.

  1. Hej Stare, gillar din humor! Kul att du tittade förbi. Lucky tar sig en del friheter, och nu har hon tagit över bilen. Men jag gillar att ha en egen chaufför 😉

 3. Åh du har en privat chafför du i din bil? 🙂 Min bil har nog inte ens en ratt…skrotad som den är …fast bilen är inte min utan den är dumpad mitt i skogen av någon som ville bli av med den.
  Gillar din cykelbild bäst..bra trissat!

  1. TantOtto, det är skönt med en egen chaufför! Och cykeln jobbar på bruket och skjutsar min man fram och tillbaka på området 😉

  1. Anna-Karin vad roligt att du tittade in! Och det är inspirerande att höra hur du ser på mina bilder. Tack!

  1. Mammakero, tack så hemskt mycket! Det var bara en tillfällighet att cykeln stod där den stod. Den brukar vara inomhus på bruket för att skjutsa min man fram och tillbaka inom området!

  1. Hej Maria och tack så mycket för din kommentar! Cykeln brukar annars vara inomhus på bruket för att skjutsa min man fram och tillbaka inom området!

 4. Kul triss! Första bilden tänkte jag att bilar är hårda och…sen läste jag din text och sen såg jag hunden:) Vad är det med hundar och alltid hitta dem på förarsätet när man kommer till bilen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.