Platsannonsen

Mitt namn är Draken Abnorm Bastard!

Jag söker jobb i Riksdagen, där skulle jag passa perfekt. Jag är överlag ointresserad av andra människors lidanden och känslor, om det inte gynnar mig själv förstås. Jag är en sådan som fullständigt skiter i hur det går för min omgivning.  Därför anser jag att statsministerposten skulle passa mig som hand i handsken!

Jag fattar ståndpunkt och sedan fattar jag precis hur hur jag ska göra! Till syvende och sist är det den stora tysta massan som gagnar oss bäst! Och skulle någon våga sticka upp, ska jag sakta men säkert lagstifta bort all uppror! Jag är brutal med en samvetslös karaktär. Jag är även bra på att manipulera min omgivning om det skulle behövas!

Det enda jag tänker på är att roffa åt mig så mycket jag kan. Mina specialiteter som jag kan erbjuda är skumraskaffärer, kränkningar, mygel, slaveri och god kontakt med sovande människor, ingen har klagat hittills! Jag kör mer än gärna över mina medmänniskor för att nå mina mål.

Just nu bor jag på hemlig ort med 10 andra blodtörstiga parasiter där vi sysslar med privatiseringar i syfte att tjäna snabba pengar. Jag har ett mixat förflutet, där jag bl a. jobbat som inkasserare, fladdermus, skattefifflare, piraya, slavdrivare och vampyr. Jag använder även biståndsmedel för att finansiera min egen lön.

Mitt motto: Det finns alltid någon som är värre än mig.

Tacksam för svar snarast, annars jävlar….
Mvh Draken B.

Adress:
I en garderob
på Skelettvägen 2013
i Regeringsbyggnaden

av Connie

5 svar på ”Platsannonsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.