Leksaksbil Reinfeldt bra 2

Enligt många framstår Reinfeldt som en arrogant fascist som tycker att svenska folket har sig själv att skylla. Ändå sitter han vid makten. Man kan ju undra om folk läser partiprogrammet för det parti de röstar på?

Och analyserar man hela partiprogrammet ser man paralleller mellan regeringens sjukförsäkringsreformer och nazitysklands utrotning av sjuka människor! Vi måste vara den mest korkade molekylen på jorden! Varför ifrågasätter vi inte hans galenskap?

Min man te x. erkänner att han är helt ointresserad av politik och har inte läst något partiprogram, ändå röstar han. Man borde få ta något slags körkort i politik innan man får rösta! Dåliga politiker väljs av goda medborgare som antingen röstar blankt eller på Kalle Anka! Man får hoppas att Reinfeldt och alliansen har rent mjöl i påsen!

Sänkt skatt till pensionärerna betyder tio gånger mer pengar till löntagarna! Så klart att regeringen är nöjd, de använder finanserna till att höja sina egna löner! På det här sättet ökar de bara på klyftorna i samhället, men det är väl det de vill.

Javisst, det ska löna sig att arbeta som det så fint heter. Men har verkligen regeringsreformen på arbetsmarknadspolitikens område egentligen gjort så att det lönar sig bättre att arbeta nu än tidigare?

Nej, nu skor sig företagen på FAS 3:are i stället. Regeringen har tillverkat legalt slaveri och visar på rent lagtrots mot givna lagar, rena överförmyndarfasoner i ett försök att skrämma folket till lydnad!

De har tappat kontrollen, nu handlar de i ren i panik vad det gäller privatiseringar i syfte att tjäna snabba pengar. Och jobbskatteavdraget har bara gjort fattiga fattigare! Kompromisslöst jagar de nya vinster, och snart har hela samhället fasats ner till oigenkännlighet!

Nu vill jag veta är vad de gör med det kolossala berget av utslagna människor? Arbetsgivare vill inte anställa folk som deltar i FAS 3, de vill bara ha billig arbetskraft! Reinfeldt menar att svenskarna är mentalt handikappade! Varför inte göra som i Danmark, där är te x. autism en tillgång:
http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/trender/har-ar-autism-en-tillgang_377864.svd

Genom att ändra spelreglerna i sin maktfullkomlighet har Reinfeldt slagit knut på landet med sina helgalna reformer och producerar hela tiden nya, den ena vansinnigare än den andra. Vad har hänt med oss egentligen, har vi tappat civilkuraget? Varför hör jag inga protester?

Reinfeldt skrev boken ” Det sovande folket”, det passar ju honom som hand i handsken! Medan vi sover går han bärsärkagång bland reformer och paragrafer! Han har ingen som helst tanke på att göra rätt saker!

Det är skrämmande att vi ger våra politiker makten utan att de behöver ha någon kompetens alls för det område de tillsatts att förvalta! Tydligen kan vem som helst utan någon som helst kompetens bli statsråd, landstingsråd eller kommunalråd utan att några protester hörs från oss!

Det dräller av politiska tjänstemän utan någon kompetens. Frågan är, vad gör de hela dagarna? Men en sak vet vi, inför valet prostituerar de sig i de blågula färgerna! Vi måste snart inse att all makt de får, får de från oss! Kommer vi än en gång att få den regering vi förtjänar?

av Connie

Ett svar på ”Körkort i politik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.