Val Denna

Sänkt skatt till pensionärerna betyder tio gånger mer pengar till löntagarna! Så klart att regeringen är nöjd, de använder finanserna till att höja sina egna löner! Nej vi får inte gå på det här dravlet det är valfläsk! Inför valet prostituerar de sig i de blågula färgerna!

Men vi bryr oss inte, trots att allt fler politiker ertappas med fingrarna i syltburken! Men även i lilla Sverige finns korruption på högsta nivå där folk sitter på 2 stolar samtidigt! Det ena skelettet efter det andra dyker upp.

Men vi rycker på axlarna: Jaha har hon/han fått sparken, och? Vad har vi med det att göra?? Ensam är människan rätt intelligent, logisk och en ganska förståndig individ. Problemet är när hon hamnar grupp, då slutar hon tänka själv och följer strömmen.

Målet för finanspolitiken är att skapa så hög välfärd som möjligt- men för vem? Fortsätter det så här kommer vi definitivt att se mer av ett underground-utbytessamhälle!

Och regering hittar på den ena galna reformen efter den andra i ett försök att skrämma folket till lydnad. Reinfeldt tror tydligen att om han fixar så siffrorna ser bra ut så blir sjuka människor automatiskt friska.

Det passar ju Reinfeldt som hand i handsken! Han skrev boken ”Det sovande folket”, och medan vi sover slår han knut på landet. Boken finns inte på försäljningslistorna, det går inte att sälja aktiv dumhet och inte att lagstifta bort den heller.

Reinfeldt fattar ståndpunkt, och sedan fattar han ingenting mer. Det är dags att vi vaknar upp på allvar nu och kliver ut ur bubblan! Det måste alltid hända något allvarligt innan vi vaknar upp. Det är först när saker och ting ställs på huvudet som vi ser världen ur en annan vinkel men då är det i regel för sent!

Till syvende och sist är det den stora tysta massans likgiltighet som är värst! Om vi inte vågar se bakåt eller framåt så måste vi se upp, sakta men säkert lagstiftar de bort vårt uppror!

av Connie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.