Djur Hästar DENNA Mindre

Fjärde paragrafen i djurskyddslagen slår fast att djur ska ha möjlighet att bete sig naturligt. Men vad är naturligt, är det vad vi visar upp när vi inte bryr oss om att styra oss?

Vilken rätt har djuren i förhållande till människan? I djurparker och även cirkus har djur begränsade möjligheter till ett naturligt beteende, det vet ju alla att det skapar stress och störda beteenden.

Djur ska inte vara underhållningsprojekt, om vi verkligen älskar djur ska vi uppleva djuren på deras villkor i stället för att stödja attraktioner och verksamheter där djur används som underhållning! Ingenting kan ersätta ett fritt liv!

av Connie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.