Min hypokondri kastar sin slagskugga över både det ena och det andra!  Jag vill vara fullt påklädd (det är inte bra att bli kall). Ja jag vet, det är inte så kul att ha sex med en michelingubbeliknande-eskimå. Min man hade en del synpunkter på det. Okej, okej, jag är inte den som är den. Som jag sa till honom: Jag kan göra en kompromiss. Om jag får kyssa med munskyddet på – kan du ju ta av dig kläderna!

Jag är ständig medveten om min hälsa, hur den är, hur den borde vara och hur den antagligen kommer att bli! En kväll jag sent ska glömma var när jag upptäckte att jag hade fått en fruktansvärd hög feber. Temperaturen hade gått upp från 37,3 till 37,5 på mindre än en vecka! Den kvällen fick jag en nära-döden-upplevelse!

Därför är det viktigt att skydda sig ordentligt. Så nu har jag skaffat hjälm, arm-och-ben-skydd, handskar, munskydd, värmeflaska och tandskydd! Det gäller också att undvika sådant som kan vara påfrestande för armar, ben, nacke och rygg. För att inte tala om hjärta, lever, njurar och galla! De sexuella övningarna får absolut inte bli för upphetsande eftersom andhämtningen kan påverka blodtrycket och ge hjärtklappning!

Det är viktigt att komma i rätt stämning också. En gång kom min man hem med en stor bukett röda plastblommor (ej allergiframkallande), en flaska grönsaksjuice och en ask med jättenattljuskapslar (för hormonbalansen). Sedan läste vi högt ur ”Vårdguiden” om alla hälsorisker, sjukdomar och besvär, och hur man känner igen och botar dem. Då tog det fyr, ja jag var tvungen att ta en dusch!

När han öppnade ”Första hjälpen väskan” och plockade fram Musse pigg plåster, febertermometer, blodtrycksmanschett, munskydd, skyddshandskar och stetoskop upplevde jag fullkomlig extas och sexakten togs till ännu en dimension! Nästan så jag fick orgasm innan vi ens börjat.

Tryggaste sexet är i vårt antiseptiska, luftkonditionerade och kliniska badrum med uppvärmt halksäkert golv, väggar och tak! Extra upphetsande är det att ha sex bredvid medicinskåpet för där finns det astmasprayer, bedövningssalvor och förband! Blir det riktigt kris står både luftrenaren och avfuktaren redo att tas i bruk!

Men först avnjuter vi en eggande förförarsupé på mirakelalgen Spirulina (som gör oss både yngre och piggare) allt upplagt på en bädd av rosenrot (för ökade lustkänslor) hackad nässla (antiseptisk och dödar bakterier) och Valeriana Forte (som är lugnande).

Till efterrätt intar vi: BIO-STRATH SALIX (mot migränanfall) och över det lite Nyponpulver (för blodtrycket). Och som pricken över i:et avslutar vi med Sensodyne munhygieniskt tuggummi (för känsliga tandhalsar).

Med stämningsfull bakgrundsmusik som ”Kärlek på lasarett” kan sexeriet inte gå fel.
– Min man: Ska jag ta fram febertermometern?
– Jag: Åh jaaa!

– Min man: Har du någon feber idag älskling?
– Jag: Ja det är skit upp till 40!

– Min man: Det var illa, var stoppade du den egentligen? Ska jag läsa lite ur läkarboken hur man använder en termometer?
– Jag: Åh… ja vill du det!

– Min man: Nu ska du få höra – blabla, blablabla. Förutom de nämnda effekterna på clitoris och blablabla!

– Jag: Åh… herre gud åh… jag tror… åh…

– Min man: Ojoj hur är det älskling, svider det i hemorrojden igen? Ska jag hämta plåster, bedövningssalvan eller blodtrycksmanschetten?
– Jag: Ta med alltihop, skynda dig – fort!

– Min man: Kom här, så ska jag hjälpa dig.
– Jag: Aj, akta inte så!

– Min man: Vad är det nu då?
– Jag: Du satte plåstret över munnen, nu har jag har fått en sträckning i käkmusklerna!

– Min man: Vill du ligga ovanpå?
– Jag: Nej, då det blir för stor belastning på både Biceps och Gluteus maximus!

– Min man: Så här då?
– Jag: Aj, det går inte! Fort ge mig nackkragen, det gör ont som fan i Trapezius!

– Min man: Trapezius? Herre gud, tror du att det är en cirkus? Nu jag ringer efter en ambulans!
– Jag: Vänta, vänta… jag måste ta pulsen först!

– Min man: Nu?
– Jag: Ja, den får inte bli för hög för då måste jag ta en dusch!

– Min man: Åååå, jag tror jag håller på att bli galen!
– Jag: Är det du eller jag som är sjuk?

– Min man: Herre gud, ge mig styrka, jag orkar inte mer!!
– Jag: Vi kan vänta med sexerierna till i morgon om du vill?

– Min man: Det blir inte bättre i morgon!
– Jag: Var nu inte så negativ älskling, tänk på ditt blodtryck!

– Min man: Jag får inte upp den, jag har tappat lusten!
– Jag: Vänta så ska jag hjälpa dig! Om du lägger dig så här, på sidan, så lägger jag mig lite så här, försiktigt på den här sidan. Vad tycker du om det?

– Min man: Men vad fan, nu ligger vi ju med ryggarna mot varandra!
– Jag: Ja det känns väl fint. Nu slipper vi andas på varandra för infektionsriskens skull.

Fakta:
* Biceps
 = Musklerna på överarmarnas framsida med uppgift att böja på armarna.
* Gluteus maximus = Stora sätesmuskeln, den sträcker och roterar höftleden.
* Trapezius = en stark muskel som ansvarar för axlarnas placering. Den vrider också huvudet och böjer nacken bakåt.

av Connie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.